Meer informatie

Een massage legt de optimale basis voor gezondheid en algehele welzijn.

Mijn naam is Roelof en ik woon in Groningen. Ik heb mijn passie gevonden in het masseren toen ik een opleiding klassieke ontspanningsmassage volgde. Ik vond dit zo leuk dat ik snel verder ben gaan leren.  

Zo heb ik  bindweefselmassage, sportmassage en stoelmassage ook toegevoegd aan mijn portfolio. Ik ben altijd blij wanneer ik iemand kan helpen om van zijn of haar klachten af te komen. Dit vind ik zelf een heel mooi onderdeel van masseren om samen op zoek te gaan naar pijnpunten en deze aan te pakken.

Steeds vaker komen we tijd tekort. Ook vrije tijd maken voor onszelf schiet er vaak bij in, terwijl onze steeds veranderende levensomstandigheden en stijgende zorgkosten ervoor zorgen dat een goede gezondheid steeds waardevoller wordt.

Het is daarom belangrijk om genoeg aandacht te schenken aan ons lichamelijke en geestelijke welzijn. Een massage is hiervoor een ideale manier, omdat het je helpt ontspannen, energie geeft en zorgt voor een betere balans.

Massages zijn zeer effectief omdat ze in korte tijd de balans tussen lichaam en geest herstellen en de energie beter laten stromen. Bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd en zal het immuunsysteem worden versterkt.

Regelmatige massage kan ervoor zorgen dat klachten verminderen of zelfs verdwijnen. De massages zijn niet alleen helend bij klachten maar hebben tevens een preventieve werking.

Groet Roelof

Binnen het Centrum werken verschillende disciplines samen om een zo breed mogelijk publiek in hun behoeften te kunnen voorzien.
De volgende bedrijven zitten in ons centrum: