Huidverbeterende behandelingen

6. Fruitzuurbehandeling (20 min.)
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van drie soorten zuren, namelijk melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur. Deze zuren zijn in verschillende concentraties als mix verwerkt in softgels. Deze behandeling is zeer efficiënt bij huidveroudering, hypo- en hyperpigmentatie, hyperkeratose (sterk verhoornde huid), droge huid en acné. Voor een optimaal resultaat wordt deze behandeling in kuurverband aanbevolen.

7. Acnébehandeling (45 min.)
Naast behandeling in de salon is het thuisgebruik van de juiste producten ook noodzakelijk.

8. Bindweefselmassage gezicht (45min.)
Dit is een intensieve massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. Bindweefselmassagetechnieken worden gecombineerd met grepen uit de pincementmassage en cupping. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden losgemaakt en de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt bevorderd. De huid gaat er jonger en steviger uitzien! Het beste resultaat wordt verkregen wanneer de behandeling in een kuurverband van 6 behandelingen wordt gegeven.

9. Lichttherapie (20 min.)
Deze therapie gebeurt met een kunststof masker op het gelaat. De werking is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw. De verschillende kleuren hebben verschillende werkingen: rood voor huidverjonging/-verbetering, blauw voor acné en groen voor littekens, wondgenezing en hyperpigmentatie. Optimaal is een kuur van 10 behandelingen, 2 behandelingen per week.

10. Microneedling (30 min.)
De natuurlijke anti-ageing behandeling. Bij deze behandeling wordt met behulp van een dermapen. Deze pen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Dit bevordert de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. De huid wordt voller en gladder. De dermapen wordt ingezet voor de behandeling van verslapte/ verouderde huid, littekens, fijne lijntjes/ rimpeltjes, pigmentvlekken, acne en vergrote poriën.

11. Peeling (30 min.)
Een directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling. Deze behandeling zorgt voor een intensieve hydratatie en aanmaak van collageen- en elastinevezels.

huidverbeteringen 22