Uw Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Gerdi Geers en ik ben eigenaresse van het Centrum voor Huid Gezondheid en Vitaliteit in Zuidlaren waarin mijn salon voor schoonheidsverzorging en huidverbetering Lijfstijl 22 is gevestigd.

Mijn werk als logopedist heb ik neergelegd en ben ik mij met veel plezier gaan richten op mijn salon. In 2006 kwam er iets spontaans en leuks op mijn pad. Aangezien er ruimtes aan huis vrijkwamen en er een aantal geïntresseerde huurders waren die allemaal een verwantschap met elkaar hadden ontstond het idee een uniek concept op te zetten, namelijk een Centrum waar mensen op het gebied van huid, gezondheid en vitaliteit geholpen kunnen worden. Een aangename aanvulling op mijn werk in de salon.

Mijn aandacht gaat met name uit naar het verwennen, het in de watten leggen en het geven van een ontspannen moment voor man en vrouw. Dit stukje Wellness heeft me altijd erg getrokken. Daarnaast richt ik mij uiteraard ook op huidverbetering zoals acne, pigmentvlekken, droge huid en huidveroudering.

Ik nodig je van harte uit eens een kijkje te komen nemen. Je bent geheel vrijblijvend van harte welkom in het Centrum en daarmee in mijn salon.

Tot gauw!