Visagie

Wil je er mooi en verzorgd uitzien bij een speciale aangelegenheid, zoals een feest, een gala of een belangrijke bijeenkomst?  Of ga je trouwen? Dan verzorgen wij graag jouw make-up.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Dag make-up:
hierbij wordt gewerkt met natuurlijke tinten zodat je op een mooie manier een zo naturel mogelijke uitstraling krijgt, maar net even met iets extra’s.

Avond make-up:
aangezien het ’s avonds donker is en je graag wil dat je make-up te zichtbaar is, wordt er gewerkt met meer donkere tinten en kleur, aangepast aan jouw huids- en haarkleur.

Bruidsmake-up:
op deze prachtige dag wil je er stralend uitzien! Bij het aanbrengen van de make-up wordt gekeken naar de huids- en haarkleur en naar de kleur van de bruidskleding en accessoires. Het is ook mogelijk meerdere familieleden, vrienden en vriendinnen op te laten maken. De visagie vindt in onze salon plaats, maar tevens is het mogelijk dat wij op locatie komen. Zoek je nog iemand voor je bruidskapsel? Wij werken samen met een vaste kapster die jouw bruidskapsel kan verzorgen.  

Proef make-up:
om voorbereid te zijn welke make up je krijgt, is er de mogelijkheid voor die tijd een proef make-up te laten doen. Dan kunnen we samen bespreken en kijken wat het beste bij jou past.                                                                   

visagie22