Lijfstijl 22

Lijfstijl 22 is een salon voor schoonheidsverzorging en huidverbetering, maar ook een aangename plek waar je je heerlijk kunt laten verwennen en kunt ontspannen. De huiskamersfeer maakt dat je je er meteen ‘thuis’ voelt.

De salon bevindt zich in het Centrum voor Huid Gezondheid en Vitaliteit, gevestigd in een karakteristieke boerderij rustig gelegen aan de Brink in hartje Zuidlaren.

Lijfstijl 22 biedt diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op zowel de mannen- als de vrouwenhuid.

Het eerste bezoek bestaat uit een intake gesprek waarbij een aantal gegevens worden genoteerd en waarbij wordt geluisterd naar wat je wens is. Vervolgens wordt een huidanalyse uitgevoerd, waarbij wordt bekeken wel huidtype je hebt. De behandeling wordt met zorg en aandacht hierop afgestemd. Te denken valt aan een droge, vochtarme huid, een vette huid, een gevoelige huid, een ouder wordende huid, maar ook worden pigmentvlekken en acne onder handen genomen.

Naast gezichtsbehandelingen zijn ook andere behandelingen mogelijk.

Uniek in Zuidlaren is dat je bij Lijfstijl 22 een duobehandeling kan ondergaan. Hoe leuk is het om samen met je moeder, je dochter, je schoonmoeder, je collega, je vriendin of je partner heerlijk in de watten te worden gelegd.

Je krijgt meer zelfvertrouwen als je een heerlijk kleurtje hebt. Dat merk je wel als je op vakantie bent geweest. Om een mooie natuurlijke egale tint te behouden of te verkrijgen kan je je laten Spray tannen.

Een stralende glimlach is een visitekaartje voor jezelf. Je gebit een paar tinten lichter maken kan heel veel verschil maken. Gebitsbleken behoort daarom ook tot de behandelmogelijkheden.

Kijk gerust eens bij de diverse behandelingen. Er zit vast iets bij wat bij jou past!

lijfs22