Reinigende behandelingen

1. Reinigende gezichtsbehandeling (60 min.)
Oppervlakte- en dieptereiniging, stomen met vapozone, onzuiverheden verwijderen, epileren en/of harsen wenkbrauwen, oog- en gezichtsmasker met op de huid afgestemde werkstoffen, lotion, dag-/ nachtcrème.

2. Uitgebreide gezichtsbehandeling (90 min.)
Oppervlakte- en dieptereiniging, stomen met vapozone, onzuiverheden verwijderen, epileren en/of harsen wenkbrauwen, massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, oog- en gezichtsmasker met op de huid afgestemde werkstoffen, lotion, dag-/ nachtcrème.

3. Gezichtsbehandeling Deluxe (90 min.)
Oppervlakte- en dieptereiniging, stomen met vapozone, onzuiverheden verwijderen, epileren en/of harsen wenkbrauwen, op de huid afgestemde ampullen en werkstoffen insluizen m.b.v apparatuur, massage van gelaat, nek, schouders en decolleté, luxe oog- en gezichtsmasker, serum, dag-/ nachtcrème.

4. Reinigende behandeling voor de man (60 min.)
Oppervlakte- en dieptereiniging, stomen met vapozone, onzuiverheden verwijderen, bijknippen, epileren en/of harsen wenkbrauwen en/of neusbrug en verwijderen ingegroeide baardharen, oog- en gezichtsmasker met op de huid afgestemde werkstoffen, lotion, dag-/nachtcrème.

5. Uitgebreide gezichtsbehandeling voor de man (90 min.)
Oppervlakte- en dieptereiniging, stomen met vapozone, onzuiverheden verwijderen, bijknippen, epileren en/of harsen wenkbrauwen en/of neusbrug en verwijderen ingegroeide baardharen, massage van gelaat, nek en schouders, oog- en gezichtsmasker met op de huid afgestemde werkstoffen, lotion, dag-/nachtcrème.

reinigendbehandeling lijstijl22