Speciale behandelingen

14. Bruids-/ Bruidegomarrangement
Een driedelig bezoek waarbij tijdens het eerste bezoek een uitgebreide gezichtsbehandeling van 90 min. wordt gegeven. Tijdens het tweede bezoek wordt a.d.h.v. een proefmake-up bekeken en besproken welke make-up het beste gedragen kan worden op de trouwdag. Duur: +/- 60 min. Het derde bezoek is de trouwdag en wordt naast een ampul en een dagcrème de bruidsmake-up aangebracht.

15. Spray Tan behandeling
Met behulp van Spray Tan kun je op natuurlijke wijze een mooie, egale, op de huid afgestemde tint krijgen. Er wordt gewerkt met Dihydroxyacetone. Dit is een kleurloze, chemische afgeleide van suikerbiet of suikerriet. De vloeistoffen bieden meer dan een mooie, langdurige bruining, ze herstellen de huid, hydrateren en houden de huid in conditie.
Ook is er de mogelijkheid een party te geven. Leuk voor een avondje uit of voor een vrijgezellenfeest!

16. Tanden bleken
Gedurende 1 of 2 behandelingen van ongeveer een uur worden op een veilige manier uw tanden gebleekt tot de gewenste kleur. Er wordt gewerkt met het materiaal Natriumperboraat. Hierbij wordt actieve zuurstof samen met water omgezet in waterstofperoxide en zuurstof wat een blekende werking tot gevolg heeft.

speciale behandelingen22