Meer informatie

Per 8 mei 2023 kun je bij ons terecht voor halotherapie in onze zoutkamer.

De zoutkamer is uitermate geschikt voor de behandeling van ademhalingsstoornissen en/of huidproblemen. Heb je last van COPD, astma, bronchitis, of ademhalingsproblemen als gevolg van allergieën of een verkoudheid of hoesten? Dan heb je zeker baat bij een bezoek aan onze Zoutkamer. Al na enkele behandelingen kun je weer normaal 'opgelucht' ademen en ben je minder benauwd. Ook kun je halotherapie nemen voor eczeem, psoriasis, allergie of acne, al snel zal je merken dat halotherapie de conditie van de huid verbetert. Het Zout doodt bacteriën en schimmels en heeft een ontstekingsremmende werking. Dat biedt snel verlichting en vermindert de jeuk.

Halotherapie is een 100% natuurlijke en een medicijnvrije behandelmethode en is daarom al geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 maanden. Kinderen reageren snel op natuurlijke behandelwijzen en daarom is het aan te bevelen om kinderen met ademhalings- en huidproblemen Halotherapie te laten ervaren.

 

 

Binnen het Centrum werken verschillende disciplines samen om een zo breed mogelijk publiek in hun behoeften te kunnen voorzien.
De volgende bedrijven zitten in ons centrum: